Netti 1 éve Hollandiában :)

Kedves Bloglátogató!:) Az alábbiakban olvashatsz a Hollandiában eltöltött 1 évem mindennapjairól, élményeimről, örömömről(bánatomról), és megpróbálom bemutatni a holland emberek mindennapjait, szokásait is, hogy egy kicsit te is részese lehess ennek a világnak:). Igyekszem majd minél több dolgot megosztani veled, remélem, sikerrel.

2010.10.16. 22:51 Nettihollandiában

Őszi szünet

A mai nappal hivatalosan is elkezdődött az őszi szünet, amit mi sajnos nem nagyon fogunk élvezni. Hogy lehet egy őszi szünetet - aminek a pihenésről kellene szólnia - berakni a vizsgahét elé??? Persze ők biztosítottak szünetet, de az időzítést egy kicsit kedvezőbben is megoldhatták volna....

Tegnap és ma azért még nem volt hozzá elég lelki erőm:), hogy nekiálljak tanulni, de így is volt mit csinálnom. Behoztam a bloglemaradásomat, az emailezgetéseiment, letudtam a postát, bevásárlást, az elmaradhatatlan szombati piac is megvolt, és ma este még egy kis futásra is rászántuk magunkat. Tényleg "kis" futás volt, de ez elsőre nekem bőven sok volt:D. Facebookra is felkerült néhány új kép, úgyhogy most egy ideig le vannak tudva ezek a dolgok, de legalább így mindent elintéztem, ami függőben volt, most már nyugodtan elkezdhetek tanulni. Mintha az olyan egyszerű lenne, hogy rászánjam magam:P. De sajnos ez nem akarás kérdése, úgyhogy holnaptól tényleg beindul a kőkemény tanulás, ennyi vizsga mellett más lehetőségem nem nagyon van, őszi szünet ide  vagy oda....

A tanulás viszont azt jelenti, hogy hacsak a csütörtöki Amszterdam nem jön össze, nem lesz valami eseménydús az életem, meg időm se túl sok lesz, így a blogozás is szünetel egy kicsit, legalább egy hétig, mert a vizsgákról azért majd beszámolok, de addig még van egy hét, amikor tanulás, tanulás, tanulás kellene hogy legyen, éjjel-nappal, amiről majd egy hét múlva beszámolok, hogy sikerült-e:).

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nettihollandiaban.blog.hu/api/trackback/id/tr252376870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása